sreda, 23. jun 2021.

Kruševac
sreda
Bez padavina.
Bez padavina.
29°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 58%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

BUDIMO HUMANI: Studentkinji iz Čitluka Katarini Ilić hitno potrebno 55.000 evra za operaciju u Turskoj

BUDIMO HUMANI: Studentkinji iz Čitluka Katarini Ilić hitno potrebno 55.000 evra za operaciju u Turskoj

Na inicijativu meštana Čitluka pokrenuta je akcija prikljupljana novčane pomoći, za lečenje Katarine Ilić. Ovoj dvadesetjednogodišnjoj devojci, koja je inače student Visoke hemijske škole u Kruševcu, dijagnostifikovan je karcinom jetre.

Posle višemesečnog lečenja u Kruševcu, Beogradu i Nišu, lekari iz klinike „Acibadem“ u Istanbulu, ponudili su specijalnu terapiju, koja može voditi ka izlečenju Katarine Ilić. Troškovi lečenja u ovoj fazi iznose 55 hiljada evra.

S obzirom da porodica nije u stanju da ovu sumu samostalno obezbedi, pokrenuta je opšta akcija prikupljanja novčane pomoći, kako bi se što pre prikupio navedeni iznos.

Do sada se apelu za pomoć odazvao veliki broj pojedinaca i preduzeća, a organizovane su i brojne sportske i zabavne manifestacije u gradu, sa kojih će prihod otići na račun za lečenje Katarine Ilić.

Radio Televizija Kruševac se takođe priključuje ovoj akciji. Sredstva se uplaćuju na dinarski tekući račun kod Vojvođanske banke, otvoren na ime Katarininog oca Dobrice Ilića. Broj računa je: 355-3200506578-77.

rac

 

Povezano