utorak, 29. novembar 2022.

Kruševac
utorak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
-2°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 96%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

SVET ZDRAVLJA: Gost dr Miodrag Miljković, neuropsihijatar

SVET ZDRAVLJA: Gost dr Miodrag Miljković, neuropsihijatar

Pogledajte kompletnu emisiju emitovanu na reginalnoj Televiziji Kruševac.

U dva dana u Srbiji je ubijeno šest žena (četiri u okolini Kanjiže i po jedna žena u Čačku i Lozoviku), a od Nove godine 19 žena ubijeno u porodičnim svađama. Prošle godine u Srbiji ubijeno 26 žena, a da je od početka tekuće godine ubijeno već njih 25, I LOGIČNO SE POSTAVLJA PITANJE  ŠTA Srbiju očekuje ako se na neki način ne stane na put porodičnim svađama i ubistvima.

U EMISIJI SVET ZDRAVLJA TRUDIMO SE DA OČUVAMO FIZIČKO, ALI KAO DA SMO I MI KAO I LJUDI OKO NAS ZANEMARILI ONO ŠTO MOŽE DA DOVEDE DO BOLESTI TELA ALI I NEPOROMIŠLJENIH I OPASNIH POSTUPAKA PSHIČKO ZDRAVLJE.

O OVOJ TEMI RAZGOVARAMA SA NEUROPSIHIJATROM DOKTOROM MIODRAGOM MILJKOVIĆEM.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.