nedelja, 19. januar 2020.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
-1°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 0 m/s I
 

Obilazak infrastrukturnih radova

Obilazak infrastrukturnih radova

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Bratislav Gašić i gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović sa saradnicima obišli su više infrastrukturnih radova u kruševačkom kraju, čiji su investitori Republika Srbija, Putevi Srbije i Grad Kruševac, a izvođač Kruševacput AD. Mnogobrojni infrastrukturni radovi u Kruševcu i okolnim selima su po rečima člana Predsedništva Srpske napredne stranke Gašića potvrda da je pomenuta stranka ispunila sva obećanja data u toku predizbornih aktivnosti.

Najpre su obišli radove na okretnici kod naselja Marko Orlović i Aerodroma, kao i u naselju Rasadnik gde je u toku rekonstrukcija više ulica, parkovskih površina i mobilijara.

POK1

U Sebečevcu je završen put u dužini od 1.800 i širine pet metara, pri čemu je vrednost radova 29 miliona dinara, dok su u Nauparu u neposrednoj blizini manastira završeni su radovi na rekonstrukciji i proširenju mosta i sanaciji rečnog korita, vrednosti 1,7 miliona dinara. Sadašnji most je dužine 13,80 metara, sa ugrađenom gredom i stabilizatorom, proširen za skoro dva metra od prethodnog, a pored zaštitnih ograda urađeno je i 240 kvadrata asfalta.

2 POK ZA GASICA[(000811)17-36-01]

Na putnom pravcu Bovan – Pasjak završeni su radovi na dve deonice u dužini od 625 i 400 metara. Vrednost radova na putnom pravcu Konjuh – Brajkovac, u dužini od 1,9 kilometara, je 27 miliona dinara. Na kraju su obiđeni i radovi u Balšićevoj ulici i parkinga za 100 automobila na Bagdali. a krasiće ga i novi drvored.

Vrednost svih pomenutih radova je oko 100 miliona dinara, istakao je gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović.

Po Gašićevim rečima u narednom periodu u planu je između ostalih izgradnja ulica Jelene Dimitrijević u Lazarici, Omladinske u Malom Golovodu, Norveške ulice u Parunovcu i drugih.

4

Opširnije u prilogu TV Kruševac:

 

Povezano