četvrtak, 29. septembar 2022.

Kruševac
četvrtak
Oblačno.
Oblačno.
15°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 0 m/s ISI
 

Banka Poštanska štedionica otvorila nove ekspoziture u Ćićevcu i Stopanji

Banka Poštanska štedionica otvorila nove ekspoziture u Ćićevcu i Stopanji

Banka Poštanska štedionica, otvorilaje danas dve nove ekspoziture, u Ćićevcu i Stopanji. Poštanska štedionica je za klijente obezbedila novu paletu proizvoda, a jedan od najvažnijih je dinrski kredit za refinansiranje.

Osim dosadašnjih 111 ekspozitura, ove godine Poštanska štedionica otvara 50 novih. Svečanim otvaranjem ekspoziture u Ćićevcu, poslovna mreža domaće banka Poštanska štedionica čiji osnivač je država Srbija, bogatija je za novu organiozacionu jedinicu u okolini Kruševca.

Poštanska štedionica ove godine otvara 50 novih ekspozitura, osim istočne Srbije i Vojvodine u kojima je u prethodnih nekoliko meseci otvorena Poštanska štedionica,  na našem području osim Ćićevca i Stopanje biće otvorena i ekspozitura u Velikom Šiljegovcu. Prostorije Poštanske štedionice u Ćićevcu svečano su otvorili član Izvršnog odbora Banke Bojan Kekić i član Predsedništva Srpske napredene stranke Bratislav Gašić.

Posao u Ćićevcu dobila su 3 radnika i jedan u obezbeđenju, troje će biti zaposleno i u Šiljegovcu, a ukoliko ekspozitura bude dobro poslovala, u planu je uvođenje druge smene, što bi stvorilo prostor za nova radna mesta.

 

 

Povezano