četvrtak, 26. novembar 2020.

Kruševac
četvrtak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
4°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 73%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Ludwig Ludwig – Posle Katabzije i Scarpsa…

Ludwig Ludwig – Posle Katabzije i Scarpsa…

Nešto novi na kruševačkoj muzičkoj sceni. Posle stanke u radu dark wave postave Katabazija, njen kreativni dvojac krenuo je u novu avangardnu muzičku avanturu. Novi sastav Ludvig Ludvig predstavio se svojim prvim video spotom.

LUDWIG LUDWIG je novi, dvočlani sastav osnovan jula meseca u našem gradu od strane frontmena grupa Katabazija i Scarps. U pitanju su poznati kruševački muzičari Ljubiša Jovanović (vokal) i Saša Ognjanović (gitara, programming). Pritom Ljubiša i potpisuje tekstove, dok je Saša autor muzike. Kako kažu, “bend je nastao kao nov pogled na priču običnog čoveka koji se ne miri sa trenutnim stanjem u društvu, već veruje da pojedinac može uticati na sistem soptstvenim delovanjem”.

Prvu pesmu pod nazivom „IDU GRADOM“ snimili su prošlog meseca, pri čemu je posao snimatelja i producenta obavio Zoran Vasić. Autor video spota za istu pesmu, snimljenog u podrumu kultnog kruševačkog kafea Grizli, je Dejan Lazarević. Spot se već zavrteo na Jutjubu i u elektronskim medijima, a prve reakcije su izuzetne pozitivne.

Povezano