ponedeljak, 24. januar 2022.

Kruševac
ponedeljak
Bez padavina.
Bez padavina.
-5°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 74%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

RAZGOVOR S POVODOM: Bratislav Gašić, član Predsedništva Srpske napredne stranke (KOMPLETNA EMISIJA)

RAZGOVOR S POVODOM: Bratislav Gašić, član Predsedništva Srpske napredne stranke (KOMPLETNA EMISIJA)

Gostujući u emisiji „Razgovor s povodom“ član predsedništva Srpske napredne stranke Bratislav Gašić apostrofirao je investiciona ulaganja u Kruševcu u prethodnom periodu i rekonstrukciju infrastrukture. Najavio je potpisivanje ugovora sa nemačkom firmom Kromberg end Šubert, 21. oktobra kome će prisustvovati  premijer Vučić, ulaganja KUPER TAJERSA i HENKEL MERIME, i dogovor sa češkom tatrom o privatizaciji „14.-tog oktobra“.

Sva obećanja koja smo dali u predizbornoj kampanji, ispunićemo do kraja  2016-te naglasio je član predsedništva Srpske napredne stranke Bratislav Gašić u emisiji Televizije Kruševac „Razgovor s povodom“. Najznačajnija ulaganja bila su u infrastrukturu. Sredstva od prodaje Aerodroma biće uložena u saobraćajnice i sređivanje komunalne infrastrukture.

Na ime 12 stanova u naselju Prnjavor ustupljenih Vojsci Srbije grad je dobio Dom Vojske u centru grada, koji će biti iskorišten za kulturna dešavanja. Gašić je izneo podatak da su od početka godine Putevi Srbije u infrastrukturu grada uložili 500 miliona dinara, a u cilju sređivanja saobraćaja u planu je podizanje tri javne garaže.

Gašić je u emisiji rekao da je juče Univerzitet u Nišu doneo odluku o formiranju Poljoprivrednog fakulteta u Kruševcu,koji bi trebao da počne sa radom sledeće godine, i time je počelo ralizovanje plana da naš grad postane Univerzitetski grad. Najavio, je pored brojnih infrastrukturnih radova koji su u planu, završetak Strelišta na Bagdali, rekonstrukciju Borčevog stadiona u Bivolju i izgradnju kružnog toka sa fontanom kod Dečijeg dispanzera.

POGLEDAJTE OVDE KOMPLETNU EMISIJU.

Povezano