utorak, 2. mart 2021.

Kruševac
utorak
Moguća pojava magle.
Moguća pojava magle.
-3°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 94%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

U Kruševcu u toku radovi na rekonstrukciji kolovoza i trotoara više gradskih ulica

U Kruševcu u toku radovi na rekonstrukciji kolovoza i trotoara više gradskih ulica

U Kruševcu su u toku radovi na rekonstrukciji kolovoza i trotoara više gradskih ulica. Radove izvode ekipe Kruševac puta, a do završetka režim saobraćaja je izmenjen. 

Zbog  izvođenja radova, do 13. novembra za saobraćaj je od 7 do 19 sati  zatvorena Ulica Veselina Nikolića.

Do 15. novembra, takođe zbog hitnog održavanja kolovoza, za saobraćaj je od 7 do 19 sati zatvoren deo Topličine – od Obilićeve do Kosovske ulice. U ovoj ulici se radi rekonstrukcija kolovoza i trotoara.

Radi završetka radova u Sinđelićevoj, do 15. novembra od 7 do 19 sati zatvorena je i Sinđelićeva (od Brijanove do Karadžićeve).

Zbog nastavka izvođenja radova na kolovozu, za saobraćaj su zatvoreni delovi ulica: Aleksandra Ujedinitelja, Stojana Novakovića i Maltijadisa Margaritisa u naselju Rasadnik 2. Nakon ulica, ivičnjaka, trotoara i rekonstrukcije parking mesta, sledi sređivanje prostora iza zgrada u Rasadniku prema Slobodištu.

Saobraćaj je privremeno obustavljen i na delu državnog puta Kruševac – Blace, deonica Razbojna-Jankova Klisura. Ova deonica biće zatvorena  do 8. novembra od 8 do 11 i od 12.30 do 15 sati 30 minuta.

Povezano