utorak, 2. mart 2021.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
11°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 46%
Brzina vetra: 1 m/s SSI
 

Obilazak završenih i infrastrukturnih radova u toku

Obilazak završenih i infrastrukturnih radova u toku

Član predsedništva Srpske napredne stranke Bratislav Gašić i zamenik gradonačelnica Kruševca Vesna Lazarević, obišli su četiri lokacije na gradskom i seoskom području gde su u toku ili su završeni infrastrukturni radovi u ulicama Veselina Nikolića sa delom Topličine, Sinđelićevoj do Brijanove u naselju Rasadnik i puta koji povezuje Bovan , Mali Šiljegovac, Pasjak i Parunovac.

Završeno je asfaltiranje ulice Veselina Nikolića sa delom Topličine, gde su zamenjene i vodovodne, kanalizacione i toplovodne cevi a vrednost investicije je 13 miliona dinara. U toku je treća završna faza radova u Sinđelićevoj ulici do Brijanove ukupne vrednosti 27 miliona dinara.

U Rasadniku su toku radovi na asfaltiranju više ulica u ovom naselju a vrednost radova je oko 120 miliona dinara. Po Gašićevim rečima biće završeni do kraja 2016. godine a ovaj deo grada dobiće i nova parkirališta i trg sa česmom.

U toku su i radovi na asvaltiranju puta u dužini od 1.300 metara koji povezuje Bovan, Mali Šeljegovac, Pasjak i Parunovac a vrednost radova koje finansiraju Putevi Srbije je 36 miliona dinara.

Sledeće godine iz budžeta grada Kruševca biće izdvojeno oko 600 miliona dinara, a uz finasijsku pomoć Republike i Puteva Srbije biće uloženo ukupno oko milijardu ipo dinara za nastavak rekonstrukcije ulica u Kruševcu, istakao je Gašić. Radiće se ulice u Ujedinjenim nacijama, Lazarici, naselju Panjevac a počeće i radovi na Aerodromu.

Povezano