ponedeljak, 29. novembar 2021.

Kruševac
ponedeljak
Mogući pljuskovi.
Mogući pljuskovi.
5°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 85%
Brzina vetra: 1 m/s SZ
 

Košarkaši Napretka pobedili Dunav (72:63)

Košarkaši Napretka pobedili Dunav (72:63)

Košarkaši Napretka zabeležili su sinoć četvrtu prvenstvenu pobedu, u okviru 9. kola Košarkaške lige Srbije. Oni su na svom parketu, pred oko 850 gledalaca, savladali ekipu Dunava iz Starih Banovaca, rezultatom 72:63.

U redovima Kruševljana istakli su se Jeremić sa 14 koševa i 5 asistencija, Đorđević-Marinković sa 16 poena i čak 13 skokova, Milinčić sa 8 skokova i 3 asistencije, dok je najbolji indeks uspešnosti ostvario Milan Marković, koji je za 23 minuta, koliko je proveo na parketu tokom ovog susreta, zabeležio 14 poena, 8 skokova, 2 asistencije i jednu blokadu.

Kruševljanima je ovo bila četvrta prvenstvena pobeda, koja ih je pozicionirala na 10 mesto tabele, a u sledećem kolu čeka ih gostovanje u Beogradu ekipi Dinamika. Jedino što je izvesno da je pred Kruševljanima težak posao, jer je Dinamik ekipa koja u ovoj sezoni igra odlično i ima ambiciju da prvenstvo završi kao pobednik, pri čemu je na putu da to i ostvari, s obzirom na dosadašnji učinak i nesumnjivo odličnu formu igrača i tima u celini. Krušeljani su toga svesni, ali naravno da za predaju niko i ne pomišlja!

Povezano