ponedeljak, 26. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Košarkaši Napretka pobedili Dunav (72:63)

Košarkaši Napretka pobedili Dunav (72:63)

Košarkaši Napretka zabeležili su sinoć četvrtu prvenstvenu pobedu, u okviru 9. kola Košarkaške lige Srbije. Oni su na svom parketu, pred oko 850 gledalaca, savladali ekipu Dunava iz Starih Banovaca, rezultatom 72:63.

U redovima Kruševljana istakli su se Jeremić sa 14 koševa i 5 asistencija, Đorđević-Marinković sa 16 poena i čak 13 skokova, Milinčić sa 8 skokova i 3 asistencije, dok je najbolji indeks uspešnosti ostvario Milan Marković, koji je za 23 minuta, koliko je proveo na parketu tokom ovog susreta, zabeležio 14 poena, 8 skokova, 2 asistencije i jednu blokadu.

Kruševljanima je ovo bila četvrta prvenstvena pobeda, koja ih je pozicionirala na 10 mesto tabele, a u sledećem kolu čeka ih gostovanje u Beogradu ekipi Dinamika. Jedino što je izvesno da je pred Kruševljanima težak posao, jer je Dinamik ekipa koja u ovoj sezoni igra odlično i ima ambiciju da prvenstvo završi kao pobednik, pri čemu je na putu da to i ostvari, s obzirom na dosadašnji učinak i nesumnjivo odličnu formu igrača i tima u celini. Krušeljani su toga svesni, ali naravno da za predaju niko i ne pomišlja!

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.