ponedeljak, 26. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

U Kruševcu svečana godišnja dodela nagrada u moto sportu

U Kruševcu svečana godišnja dodela nagrada u moto sportu

U organizaciji Auto-moto saveza Srbije i Moto saveza Srbije, danas su u Kruševcu, uz podršku grada Kruševca, proglašeni najbolji takmičari u moto sportu za ovu sezonu i tom prilikom su uručene medalje svima koji su ostvarili vrhunske rezultate.

Pored medalja tamičarima, uručena su i specijalna priznanja za izuzetan doprinos u razvoju moto sporta u Srbiji. Ovu tradicionalnu dodelu nagrada pred mnogobrojnim zvanicama i uz spektakularan program, otvorili su predsednik AMSS Mirko Butulija i predstavnik grada Kruševca Živojin Miloradović.

Auto-moto savez Srbije nastavlja da radi na afirmaciji moto sporta u Srbiji, a veliki broj uspešno organizovanih kako domaćih tako i međunarodnih takmičenja u ovoj sezoni, dovoljno govore o napretku koji smo ostvarili. Tu su i stipendije za najbolje mlade nade, koji će uz podršku AMSS moći da nastave svoj put ka ostvarivanju najboljih rezultata. Ipak, bez obzira što je ovde reč o profesionalcima, mislim da je važno istaći i to da ćemo uvek nastojati da oni najpre budu bezbedni, kako na takmičenjima, tako i u svakodnevnom saobraćaju, kroz brojne preventivno bezbednosne akcije koje AMSS organizuje i na kojima će nastaviti da radi i ubuduće, rekao je predsednik AMSS Mirko Butulija.

Uz predan rad u okviru međunarodnih tela čiji smo deo, ali i uz saradnju domaćih činilaca, verujem da će moto sport u Srbiji nastaviti da se razvija, istakao je Butulija, zahvalivši se tom prilikom ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću i gradu Kruševcu na dosadašnjoj podršci i saradnji.

Nadam se da smo uspeli da opravdamo poverenje i ispunimo očekivanja kako organizatora, tako i svih prisutnih šampiona, te da ćemo i u narednim godinama imati priliku da budemo domaćini ovako značajnih skupova. Saradnja Auto-moto saveza Srbije i grada Kruševca je veoma uspešna, a verujemo da će zajednički budući projekti doprineti da ona bude još intezivnija, rekao je predstavnik grada Kruševca Živojin Miloradović.

Ovogodišnji šamiponi koji su osvojili medalje za ostvarene najbolje rezultate u moto sportu u brojnim disciplinama su: Goran Stojanović-klasa 1000 SST, Nenad Stojanović-klasa 600 SSP, Nikola Gajić-klasa 125 SP, Draženko Tintor-klasa 1000 Formula, Milan Lovrić-klasa 600 Formula, Aleksa Milosavljević-klasa MX65, Janko Railić-klasa MX85, Nenad Petrović-klasa MX2 i MX Junior, Branko Antić-klasa MX1, Viktor Lang-klasa MX3, Dragiša Stanković-klasa MX Senior, Nemanja Petrić-klasa MXB.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.