petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Kruševljani dočekali Novu 2017. na Trgu uz muziku i vatromet (VIDEO, FOTO)

Kruševljani dočekali Novu 2017. na Trgu uz muziku i vatromet (VIDEO, FOTO)

Više hiljada, u glavnom mladih i njihovih gostiju, odlučili su se za doček pod vedrim nebom na Trgu kosovskih junaka. Prvi su nastupili članovi KUD-a „14. oktobar“, zatim dramska sekcija Kulturnog centra, za mališane i njihove deke i bake odigrala je predstavu „Novogodišnji maskenbal. Atmosferu je zagrejala naša Sanja Vučić, uz prateći bend „Za“. Predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije pripremila je atmosferu za nasup „Riblje čorbe“ koji je razgalio i ugrejao promrzle Kruševljane.

Po hladnom vremenu, oko 6 stepeni u minusu, bez snega sa slabim vetrom, više hiljada u glavnom mladih i njihovih gostiju, odlučili su se za doček pod vedrim nebom na Trgu kosovskih junaka.

Prvi su nastupili članovi KUD-a „14. oktobar“, zatim dramska sekcija Kulturnog centra za mališane i njihove deke i bake odigrala je predstavu. Atmosferu je zagrejala naša Sanja Vučić, uz prateći bend „Za“. Predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije pripremila je atmosferu za nasup „Riblje čorbe“ rok benda, koji slavi u 2017. jubilej – 45 godina rada i postojanja.

3

 

4

Jugoprevoz, za svoje sugrađane, koji su želeli da dočekaju 2017 na Trgu, organizovalo prevoz bez nadoknade, a gradski taksisti imali su pune ruke posla.

vatromet

Prpadnici Vojske Srbije, bili su zaduženi za „zagrevanje“ Čarapana. Oko 500 litara kuvanog vina, „šumadijskog čaja“ i čaja, bilo je utrošeno za podgrejavanje atmosfere.

5

U ponoć na binu je izašao Filip Farkaš, član dramske sekcije Bata Miladinović i poželeo Srećnu i uspešnu novu godinu svojim Kruševljanima.

6

Na trgu se za doček okupilo više hiljada dobro raspoloženih kruševljana. Organizator je Gradska uprava i Grad Kruševac, Turistička organizacija i Kulturni centar Kruševac. Lokalni budžet nije opterećen, ali uz veliki broj, njih oko 50, uspešnih privrednika i njihovih donacija  spektakl u centru je bio i ostvarljiv.

 

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.