ponedeljak, 26. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Direktor Vodovoda Kruševac Vladimir Milosavljević: Na vrhu lestvice uspešnih

Direktor Vodovoda Kruševac Vladimir Milosavljević: Na vrhu lestvice uspešnih

Analizirajući rezultate kruševačkih Javnih preduzeća u 2016. godini, rad Vodovoda svakako se nalazi na vrhu lestvice uspešnih. Završili su u predviđenom roku prvi deo velikog posla, a nastavak se očekuje početkom ove godine.

Analizirajući rezultate u 2016. godini, direktor  Vodovoda Kruševac Vladimir Milosavljević ocenio je da je ovo Javno preduzeće uspešno završilo prošlu godinu.

„Uspeli smo da završimo veliki posao na izgradnji prve grupe kolektora i kanalizacione mreže u dogovorenom roku i dinamici“ -rekao je Milosavljević.

Milosavljević ističe da će ova godina biti značajno ambicioznija od predhodne. Zahvaljujući  uspešno realizovanom poslu na prvoj grupi kolektora početkom ovog mesaeca počinje izgradnja nove grupe kolektora i kanalizacione mreže u dužini od 40 kilometara.  Radovi će početi iz dva pravca, iz sela Modrice i Garskog potoka, rok je 15 meseci, a zbog ispunjenih obaveza na prethodnom poslu izvođač radova je konzorcijum Telekomunikacija. Vrednost je 5 i po miliona evra, a novac je obezbeđen iz Nemačke razvojne banke.

Cilj je, napominje Milosavljević da se što veća količina otpadnih voda sa teritorije Grada Kruševca sakupi kroz kanalizacionu mrežu i sprovede do lokacije gde će biti izgrađeno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda. Ovo je sistemsko rešenje kojim će Kruševac u najvećoj meri rešiti problem komunalnih i industrijskih otpadnih voda, naglasio je Milosavljević.

Uz podsećanje da Kruševac sa cenom od 55 dinara za kubik ima najjeftiniju vodu u odnosu na gradove slične veličine, direktor Vodovoda apeluje na građane i privrednike da uredno izmiruju račune, jer je to novac koji ovo Javno preduzeće ulaže u investicije i održavanje vodovodne i kanalizacione mreže.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.