četvrtak, 25. februar 2021.

Kruševac
četvrtak
Delimično oblačno.
Delimično oblačno.
0°C
Trenutni pritisak: 1040 mb
Vlažnost: 96%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Obuka za članove biračkih odbora

Obuka za članove biračkih odbora

Radno telo za grad Kruševac za sprovođenje predsedničkih izbora zakazanih za 2. april, organizovalo je obuku za članove biračkih odbora. Instruktaža je održana u velikoj sali Doma sindikata.

Kruševac za sprovođenje predsedničkih izbora zakazanih za 2. april, organizovalo je obuku za članove biračkih odbora. Instruktaža je održana u velikoj sali Doma sindikata.

Republička izborna komisija formirala je radno telo za sprovođenje predsedničkih izbora a jedna od obaveza radnog tela je instruktaža svih članova u stalnom i proširenom sastavu. Sekretar Radnog tele Dobrila Filipović, predstavila je pravne i tehničke detelje u vezi sa sprovođenjem izbora velikom broju članova biračkih odbora koji su se odazvali pozivu.

Na svakom biračkom mestu biće po 26 članova stalnog i proširenog sastava, navodi koordinator Radnog tela za sprovođenje izbora Ivan Anđelić. Birači koji su upisani u birački spisak, a menjali su prebivalište ili imaju nedoumice oko mesta glasanja mogu da se informišu u kancelariji broj 27 Gradske uprave ili na sajtu Ministarstva za državnu upravu i loklanu samoupravu.

Povezano