utorak, 27. oktobar 2020.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
7°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

Razgovor s povodom: Gost Bratislav Gašić (kompletna emisija)

Razgovor s povodom: Gost Bratislav Gašić (kompletna emisija)

Ubedljiva pobeda kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima sa preko 55 posto na nivou Republike i u Kruševcu sa više od 63 posto rezulat je marljivosti i rada u prethodne 4 godine. Kruševac postaje grad o kome sve više priča, rekao je gostujući na Televiziji Kruševac član predsedništva SNS Bratislav Gašić komentarišući i izborne rezultate u okolnim opštinama, gde je takođe ubedljivu pobedu odneo kandidat Srspske napredne stranke.

– Imali smo informacije šta se priprema u Srbiji i tačno znamo kada i kome su sredstva doneta da bi se napravili razni scenariji, rekao je Gašić govoreći o demonstracijama. One koji neuspeh na izborima pokrivaju organizovanjem skupova Gašić je podsetio na ogromnu razliku u izbornim rezultatima.

Po tridesetak demonstranata okuplja se i u Kruševcu, a član predsedništva Srpske napredne stranke Bratislav Gašić izvinio se građanima koji doživljavaju neprijatnosti zbog demonstranata i najavio mnogo posla koji je pred predstavnicima vlasti u narednom peridu.

Inače, sugrađani koji su dali poverenje Aleksandru Vučiću, imali su ovih dana pozive iz kol centra gde je osim zahvalnosti ponuđena pomoć u rešavnju bilo kog problema, što je nov politički pravac koji gradi Srpska napredna stranka.

 

Povezano