četvrtak, 24. januar 2019.

Kruševac
četvrtak
Sneg.
Sneg.
1°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 3 m/s Z
 

Miljojko Gošić novi trener Trajala

Miljojko Gošić novi trener Trajala

Miljojko Gošić je novi trener FK Trajal, koji će se u narednoj sezoni takmičiti u Srpskoj ligi Srbije. Na današnjoj konferenciji za medije najavljena su i pojačanja za naredno prvenstvo u kome će kruševački tim kao cilj imati plasman u Prvu ligu Srbije.

Iskustvo vrsnog fudbalskog stručnjaka Miljojka Gošića, koji je 2000. godine doveo Napredak do finala Kupa Jugoslavije i izveo u Evropu, a kasnije sa Jagodinom 2007. ušao u Super ligu, ali ostvario i respektabilnu internacionalnu karijeru, svakako će biti dragoceno za FK Trajal u kome je, kako kaže, prepoznao veliku enrgiju i ambicije, pre svega mladih ljudi, spremnih na nove podvige kojima se obezbeđuje respektabilno mesto u srpskom fudbalu. A novi cilj je već postavljen – to je Prva liga Srbije.

Predsednik Kluba Vladan Gašić govorio je o kadrovskim promenama u timu, koji će pojačati 5-6 igrača. Za sada su nova imena Nenad Jovanović, bivši golman čačanskog Borca, i Velimir Stanković sa karijerom u Drugoj švedskoj ligi. U novoj sezoni tim neće moći da računa na Nemanju Cvetića i Bratislava Jovanovića, kao i kapitena Goran Rakić koji se nedavno oprostio od zvaničnog igranja fudbala.

Prozivka igrača najavljena je za 8. jul, a nakon uvodnih priprema u Kruševcu, 15. jula odlazi se u Brzeće gde se očekuje dalje brušenje forme tima. U planu je da se u pripremnom periodu odigra najmanje 9 utakmica, sa adekvatnim protivnicima koji će omogućiti realno sagledavanje potencijala tima, spremnog za nove podvige.

 

Povezano