nedelja, 19. januar 2020.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
-1°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 86%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

Televizija Kruševac radno obeležila 26 godina emitovanja programa

Televizija Kruševac radno obeležila 26 godina emitovanja programa

Vidovdan, kao najveći nacionalni praznik svečano je obeležen u Kruševcu, ali i u našoj medijskoj kući, Radio Televiziji Kruševac. Na ovaj veliki praznik pre 26 godina, osnovana je Televizija Kruševac, kao prva u Srbiji van Beograda, na kojoj je juće emitovan celodnevni praznični program.

Svečano i radno, bilo je juče u prostorijama Radio Televizij Kruševac. Punih 26 godina postojanja i rada daje nam za pravo da kažemo da je naša televizija sve ove godine ostala prepoznatljiva pre svega po informativnom, ali i ostalim segmentima programa, zahvaljujući čemu je zadržala status jedne od najgledanijih regionalnih televizija u Srbiji.

Povodom obeležavanja Vidovdana u našem gradu, novinarske ekipe RTK su izveštavale o svim događajima, a emitovana su i tri direktna televizijska prenosa, počev od Svete Arhijerejske Liturgije, nakon koje je usledila Litija do spomenika Kosovskim junacima, Državna ceremonija polaganja venaca i odavanja državnih i vojnih počasti kod spomenika Kosovskim junacima, koju je predvodio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, kao i svečana sednica, povodom Dana grada.

Tradicionalno, obeležavanje Dana naše medijske kuće počelo je prazničnim prepodnevnim programom  kojim je prezentovan i novi vizuelni identitet Jutarnjeg programa, a u popodnevnim satima u specijalizovanoj emisiji, pored brojnih gostiju i kolažno dokumentarnog programa, o radu Radio Televizije Kruševac u prethodnom i planovima za naredni period govorio je direktor Đordje Kovačević.

Televizija Kruševac, je danas deo sistema u okviru koga su i Radio Kruševac, koji svoj program emituje na regionalnom nivou,  i internet portal, na kome su u svakom trenutku dostupne aktuelne informacije.

 

Povezano