sreda, 8. jul 2020.

Kruševac
sreda
Bez padavina.
Bez padavina.
12°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 2 m/s JJI
 

Međunarodni festival balona u Kruševcu ispunio sva očekivanja!

Međunarodni festival balona u Kruševcu ispunio sva očekivanja!

Kada je pre dve godine organizovan festival balona „Kruševac kroz oblake“, ni najveći optimisti nisu slutili da će atraktivna zbivanja na Bagdali privući pažnju građana Srbije i drugih država regiona. Imponuje svako pozitivno mišljenje…

Taman što su se sredile impresije sa koncerta Željka Vasića, koji je prethodnne večeri privukao oko 15.000 ljubitelja muzike, a nova festivalska dešavanja nastavila su da se nižu i u nedelju. Trećeg dana Festivala, Šarengradska ulica suvenira bila je puna. Svi koji su imali potrebu da pokažu umeće bili su prisutni. Od streličara do bajkera. Bilo je masažera, razdragane dece koji su šminkom postajali junaci stripova. Sve to kako bi dočekali Prirodnjački park iz Svilajnca i makete dinusaursa.

To je trebalo da prethodi koncertu Beni Brikmen benda, džez orkestra koji je trebalo da najavi Nišvil, ali vreme nije dozvolilo.

Ipak, baloni su ušli u srca, pre svega najmladjih Kruševljana. Sa nestripljenjem očekuju naredni,  treći Medjunarodni festival balona „Kruševac kroz oblake“.

O svemu više u televizijskom prilogu Nikole Popovića:

Povezano