nedelja, 19. septembar 2021.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
21°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 54%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Nove zdravstene knjižice spremne za sve koji su zahtev podneli do 31.marta

Nove zdravstene knjižice spremne za sve koji su zahtev podneli do 31.marta

Filijala za Rasinski okrug Republičkog Fonda za zdravstveno osiguranje poziva sva osigurana lica i poslodavce koji su podneli zahtev za izdavanje novih zdravstvenih kartica da ih preuzmu u sedištu filijale u Kruševcu ili ispostavama.

Osigurana lica i poslodavci koji su do 31. marta podneli zahtev za izdavanje novih zdravstvenih kartica, a još ih nisu preuzeli pozivaju se da to učine u što kraćem roku, jer su iste izrađene i spremne za uručivanje.

Osiguranici nove zdravstvene kartice mogu preuzeti u sedištu Filijale u Kruševcu, odnosno u nadležnim ispostavama ukoliko se radi o osiguranicima drugih opština Rasinskog okruga.

Filijala u Kruševcu i ispostave u Aleksandrovcu, Brusu, Ćićevcu, Trsteniku i Varvarinu radiće i tokom vuikenda u subotu 8. i u nedelju 9. jula i to u periodu od 7 i 30 do 15 i 30, a tokom naredne nedelje od 7 i 30 do 17 i 30.

Tokom vikenda i  radnim danima od 10. do 14. jula  u periodu od 15 i 30 i 17 30 obavljaće se isključivo poslovi izdavanja novih zdravstvenih isprava. 

Povezano