subota, 4. decembar 2021.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
2°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 3 m/s ZJZ
 

Kraj Miholjskog leta, sutra oblačno i kišovito, padavine do četvrtka

Kraj Miholjskog leta, sutra oblačno i kišovito, padavine do četvrtka

Poslednji dan Miholjskog leta izmamio je brojne sugrađane u parkove i šetališta. U novouređenom Pionirskom parku najrojnija su deca u pratnji baka i deka , a izlazak na svež vazduh podjednako prija svima. Od sutra su najavljene niže temperature…

Sutra u Kruševcu i okolini oblačno i kišovito vreme. Jutarnja 6, tokom dana do 16 stepeni.

Padavina će prema najavama meteorologa biti do četvrtka. U utorak jutarnja temperatura 7, maksimalna dnevna 13 stepeni, u sredu jutarnja 2 maksimalna temperatura 16 stepeni. Od četvrtka prestanak padavina uz porast dnevnih temperatura koje će se kretati od 19 do 22 stepena. Sutra u Kruševcu i okolini oblačno i kišovito vreme. Jutarnja 6, tokom dana do 16 stepeni.

Srednja minimalna temperatura vazduha u novembru imaće vrednosti u granicama višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 0.3ºS .
Srednja maksimalna temperatura vazduha tokom novembra biće oko 11.2ºC.

Mesečna suma padavina tokom novembra biće u granicama višegodišnjeg proseka i iznosiće oko 52 mm.
Biometeorološke prilike mogu nepovolјno uticati na hronično obolele osobe. Kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima se savetuje posebna opreznost. Pospanost, malakaslost i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se povećana pažnja u saobraćaju.

 

Povezano