utorak, 16. avgust 2022.

Kruševac
utorak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
24°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 60%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

Filmski centar Srbije odobrio sredstva za renoviranje i osavremenjavanje bioskopa Kruševac

Filmski centar Srbije odobrio sredstva za renoviranje i osavremenjavanje bioskopa Kruševac

Filmski centar Srbije odobrio je sredstva u iznosu od 3, 5 miliona za renoviranje i osavremenjavanje bioskopa, biće urađena digitalizacija i nov enterijer istakala je na konferenciji za novinare direktorka Kulturnog centra Kruševac Violeta Kaplarević.

Rezimirajući ovu godinu, navela je mnogobrojne uspešno realizovane programe, dokazavši da je Kulturni centar lider u Regionu. U petak, 8.decembra biće održani koncerti „Leontina i talenti“,  karte su od danas u prodaji. Sutra predstoji „Festival podvodnog filma“ u Beloj sali a u pozorištu od 19 sati biće predstavljena knjiga Dejana Petrovića Kenca „Živiš u meni“.

Premijera novogodišnje predstave Kulturnog centar Kruševac „Deda Mrazova zimska putovanja “ je u petak 22.decembra a za sutradan je zakazana premijera. U petak, 8.decembra u Beloj sali je pozorišna predstava „Kulturociklin“, a tokom decembra bie predstavljeni i programi: plesna predstava „Dodirujemo se čime?snovima, izložba slika, predstavljanje biblioteke iz Trstenika, izloba ekološkog obrazovanja grada Kruševca, predstavljane knjige Prokletstvo Vidovdanskog hrama, tehno žurka je predviđena 15.og decembra, a 27. biće organizovano Sruželjublje za Miliića.

MESECNI_ZA_DECEMBAR_2017

Kulturno umetnička društva organizovaće novogodišnje koncerte u seliima, a 16. decembra u Velikoj Lomnici je tradicionalno takmičenje pevača amatera, najavljeno je na konferenciji za novinare u Kulturnom centru Kruševac.

Povezano