ponedeljak, 26. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Pomoć za bračni par Milinčić

Pomoć za bračni par Milinčić

Danas kada svi žure za zaradom, profitom i ličnim zadovoljstvima, malo je onih koji obraćaju pažnju i na one kojima je potrebna pomoć. Da nije baš uvek tako i da postoje ljudi velikog srca i široke ruke potvrđuje primer Mesne zajednice Bagdala gde skupili pomoć za bračni par Milinčić. 

Ljubinka i Milutin Milinčić zašli su u duboku starost, teško su bolesni i slabo pokretni. Žive sami i slabih su materijalnih primanja, ali zahvaljujući Mesnoj zajednici Bagdala i donatorima velikog srca nisu zaboravkljeni od zajednice. Potpredsednik MZ Bagdala, Jovana Stojadinović kaže da su se pozivu komšiluka da se pomogne bračnom paru Milinčić odmah odazvali.

Komšija Jugoslav Savić kaže da sve komšije iz njihove Avalske ulice, kao i neki iz Triše Keclerovića obilaze Milinčie i u skladu sa svojim mogunostima pomažu nepokretnoj Ljubinki i Milutinu.

Iz MZ Bagdala napominju da će nastaviti da pomažu Ljubinki i Milutinu, ali i da brinu o drugim socijalno ugroženim porodicama.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.