četvrtak, 18. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić: U 2017. realizovan veliki broj investicija i kapitalnih projekata

Predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić: U 2017. realizovan veliki broj investicija i kapitalnih projekata

Za opštinu Trstenik 2017. godina bila je jako uspešna u kojoj je realizovan veliki broj značajnih investicija i kapitalnih projekata, istakao je u novogodišnjoj čestitki predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić.

Razvoj privrede i izgradnja komunalne i putne infrastrukture uz odličnu saradnju republičke Vlade i resornih ministarstva ostvareni su kroz odobrene projekte i nastaviće se i u ovoj godini, naglasio je Ćirić.

Naša opština je na prioritetnoj listi Vlade Srbije kada je u pitanju otvaranje novih fabrika i privlačenje investitora, a samim tim i novih radnih mesta – naglasio je Ćirić istakavši da su u 2017. godini ispunjeni planovi i postavljen tamalj za mnogo bolju i sigurniju budućnost opštine Trstenik.

Započeti projekat za magistralni vodovod realizovaće se i u 2018. kao i nastavak radova  na putnoj infrastrukturi koja je pored lokalnih puteva usmerena i na Moravski koridor koji, kako  je rekao, treba da prođe kroz Trsetenik pružajući razne povoljnosti, prte svega postavljanje zaštitnih bedema na obalama Morave čime će biti rešen problem plavljenja i izlivamnja reke.

U 2018. godini očekujemo, kaže Ćirić, da se  Trsteniku vrati standard koji je nekada imao kao značajan industrijski deo Srbije.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.