četvrtak, 13. avgust 2020.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
29°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 45%
Brzina vetra: 1 m/s JZ
 

Direktor Predrag Vukićević o prioritetnim zadacima Regionalne privredne komore Kruševac u 2018.

Direktor Predrag Vukićević o prioritetnim zadacima Regionalne privredne komore Kruševac u 2018.

Razvoj malih i srednjih preduzeća, okončanje stečajnih postupaka privatizacijom Savremenog doma i Uljari nastavak projekta Knjigovodstvom do posla, samo su neki od prioritetnih zadataka Regionalne privredne komore Kruševac u 2018. godini. 

U Regionalnoj privrednoj komori Kruševac aktuelan je i dalje projekat KNJIGOVODSTVOM DO POSLA, a sledi i nastavak obuke za licencirane upravnike zgrada. Razvoj malih i srednjih preduzeća, poziv građanima i institucijama za zajedničko brendiranje u turizmu, ugostiteljstvu i hotelijerstvu kao i uspešno okončanje stečajnih postupaka privatizacijom SAVREMENOG DOMA i ULJARE, prioritetni su zadaci komore za ovu godinu.

U Kruševcu i okolnim opštinama u 2017. godini, bio je veliki broj investicija sa tendencijom da se tako i nastavi u narednom periodu, ističe Predrag Vukićević direktor Regionalne privredne komore Kruševac koja u ponedeljak 8. januara u 11 sati organizuje tradicionalni peti Božićni privredni doručak kada će najboljim privrednicima našeg kraja za prethodnu poslovnu godinu biti dodeljene povelje sa zlatnikom.

Povezano