četvrtak, 24. januar 2019.

Kruševac
četvrtak
Sneg.
Sneg.
1°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 3 m/s Z
 

Bratislav Gašić poklonio novu kuću Verici i njenom sinu Darku Milosavljeviću

Bratislav Gašić poklonio novu kuću Verici i njenom sinu Darku Milosavljeviću

Verica i njen sin Darko Milosavljević iz Jablanice od danas mogu mirno da čekaju snežne padavine i jaku zimu. Zahvaljujući dobrim i humanim ljudima i angažovanju Srpske napredne stranke oni više ne žive u trošnoj kući koja prokišnjava. Danas im je Bratislav Gašić uručio ključeve nove kuće koju im je ličnim sredstvima kupio.

b1

Na inicijativu meštanke Jablanice Slađane Vasilijević da se pomogne Verici i njenom sinu Darku Milosavljeviću, koji su živeli u staroj i trošnoj čakmari, odazvao se Bratislav Gašić i ličnim sredstvima kupio im novu kuću.

6

5

Verica Šepicki živi sa sinom koji je nezaposlen, a nedavno joj je i muž preminuo. Do sada je živela u staroj trošnoj kući koja nije imala osnovne uslove za život – bez struje i vode, a i prokišnjavala je.

KUCU-JABLANICA[(000578)15-42-27]

Verica i  Darko od danas žive u kući koja ima dve sobe i kupatilo, a na raspolaganju im je i pomoćni objekat koji je izgrađen, takođe sredrstvima donatora. 

33

1

Kuća je potpuno opremljena zahvaljujući donacijama članova Srpske napredne stranke, meštana Jablanice i dobrih ljudi iz dijaspore.

7

3

8

Ovo je petnaesta kuća koju je Gašić poklonio porodicama teškog materijalnog stanja, a prilikom uručivanja ključeva novog doma Milosavljevićima, obećao je da će i njihova slabovida komšinica, koja živi u kontejneru, dobiti do Vaskrsa novu kuću.

 

Povezano