četvrtak, 24. januar 2019.

Kruševac
četvrtak
Oblačno.
Oblačno.
0°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 79%
Brzina vetra: 6 m/s SZ
 

Na Božićnom privrednom doručku u RPK Kruševac uručene povelje i zlatnici najuspešnijim privrednicima

Na Božićnom privrednom doručku u RPK Kruševac uručene povelje i zlatnici najuspešnijim privrednicima

Na tradicionalnom Božićnom privrednom doručku u Regionalnoj privrednoj komori Kruševac uručene su povelje i zlatnici najuspešnijim privrednicima u Rasinskom okrugu.

333

 

Nagrada za menadžera godine, posthumno pripala je generalnom direktoru FAM-a Vladici Petroviću, nagradu za uspešno izvozno srednje preduzeće dobila je firma PPT Armature iz Aleksandrovca, za doprinos razvoju lokalne zajednice nagrađeno je preduzeće PPT Petoletka Trstenik, a za doprinos razvoju turizma – Junior iz Brusa. Nagrada za uspešno poslovanje u kategoriji malih i srednjih preduzeća uručena je Aromi iz Kruševca, dok je prinanje za unapređenje kvaliteta pripalo preduzeću DS Smit iz Kruševca.

111

15

14

13

11

Pored domaćina skupa, direktora Regionalne privredne komore Rasinskog upravnog okruga Predraga Vukićevića, episkopa Kruševačkog Gospodina Davida, gradonačelnika Kruševca Jasmine Palurović sa saradnicima i načelnika Rasinskog okruga Branislava Vesića, Božićnom privrednom doručku prisustvovali su i narodni poslanici, predsednik Skupštine Privredne komore Srbije Miloš Nenezić, direktori javnih preduzeća i ustanova, kao i predstavnici javnog i političkog života Kruševca i Rasinskog okruga.

Opširniji izveštaj sa tradicionalnog Božićnog privrednog doručka, možete pogledati na našem programu sutra u 21 sat.

Povezano