četvrtak, 24. januar 2019.

Kruševac
četvrtak
Sneg.
Sneg.
1°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 3 m/s Z
 

Konferencija za novinare u FK Napredak

Konferencija za novinare u FK Napredak

Fudbaleri Napretka počeli su sa pripremama za nastavak superligaške sezone, kada, 17. februara, dočekuju subotički Spartak. Prvi deo priprema realizovaće u Kruševcu, a 23.januara odlaze u Antaliju gde će provesti dve nedelje. Nekoliko standardnih prvotimaca napustilo je ekipu, ali su sa treninzima već počela dva nova igrača, a do kraja mini prelaznog roka očekuje se još pojačanja – rečeno je na konferenciji za novinare.

Sa pripremama se počelo juče u Kruševcu, prozivkom i prvim treningom. Ekipu su napustila četvorica standardnih prvotimaca, Nikola Mitrović, Uroš Đerić, Slobodan Urošević i Enver Alivodić, ali se u aktuelnom mini prelaznom roku očekuju odgovarajuća pojačanja. Prvi su u klub stigli nekadašnji đak Zvezdine omladinske škole Milan Basrak, koji je u Kruševac stigao iz albanskog kluba Partizani, i Stefan Nikolić, bivši napadač Partizana, OFK Beogreada, Radnika i nekoliko inostranih klubova, među kojima je poslednji bio rumunski Sepsis. Narednih dana se očekuje još nekoliko pojačanja, nagovestio je šef stručnog štaba Milorad Kosnović.

Fudbaler Napretka, Bojan Miladinović rekao je kako su igrači koji su ostali u Klubu orno počeli sa pripremama, a i novajlije su več počeli da se uspešno uklapaju u ekipu.

Prvenstvo superligaša se nastavlja 17. februara, kada sedmoplasirani na tabeli, Napredak dočekuje ekipu Spartaka.

Povezano