četvrtak, 24. januar 2019.

Kruševac
četvrtak
Sneg.
Sneg.
1°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 3 m/s Z
 

Fudbalski klub Trajal pojačao redove sa petoricom novih igrača

Fudbalski klub Trajal pojačao redove sa petoricom novih igrača

U toku prelaznog roka, Fudbalski klub Trajal pojačao je svoje redove sa petoricom novih igrača. Predstavljajući pojačanja, sportski direktor i kapiten Trajala Milan Gašić rekao je na konferenciji za novinare da u predstojeće pripreme za nastavak sezone ulaze sa maksimalnim ambicijama.

Nove nade Trajala su polušpic Mašić, zadnji vezni Cvetković, obojica iz ekipe Rtnja,  pozajmljeni štoper iz Napretka Radmanovac, štoper Milojević i na poziciji špica Milovanović koji je došao iz Jagodine.

Prozivka biće održana sutra u 12 sati na Trajalovom igralištu. Treniraće mesec dana u Kruševcu a potom ekipa 26. februara odlazi na nastavak priprema na Dojransko jezero.

Igračima koji su otišli iz kluba, Jovanoviću, Lisincu, Bujoviću, Majdevcu i Šljiviću, sportski direktor Gašić je poželo uspeh u daljoj karijeri. Gašić je izrazio očekivanje da će njegova ekipa osvojiti najmanje još jedan pehar na kraju prvenstva i da će se plasirati u viši rang takmičenja.

Inače, ukoliko se plasira u Prvu ligu Srbije, ekipa Trajala svrstaće se u malu grupu timova u Evropi koji su za tri sezone uspeli da pređu isto toliko nivoa takmičenja.

Povezano