petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Pomoć za porodicu Vinke Vasev

Pomoć za porodicu Vinke Vasev

Predsednik Saveta za socijalna pitanja Gradskog odbora Srpske napredne stranke Miomir Božilović  i aktivisti obišli su danas samohranu majku Vinku Vasev i njena dva sina u naselju Lazarica.

Skromnu ženu, samohranu majku Vinku Vasev upoznali smo u redu za obrok u narodnoj kuhinji. To je, kako nam je tada rekla, često i jedini obrok u toku dana za nju i njene sinove Predraga i Jovana. Ipak , i na tome zahvalna. Ova priča nije ostavila ravnodušnog predsednika Saveta za socijalna pitanja Gradskog odbora SNS-a Miomira Božilovića, koji je uvek pomagao kada je u prilici. Tako je i danas, iz ličnih sredstava obezbedio pakete  u garderobi i slatkišima i donirao novčanu pomoć za ovu tročlanu porodicu. Zahvaljujući se na poklonima Vinka Vasev je naglasila

U razgovoru sa majkom zadržali su se aktivisti SNS-a i predsednik Mesnog odbora naselja Lazarica Zoran Tomić, a Božilović je dodao da naše malo nekome znači mnogo, ali i podsticaj da svako ko je u prilici pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Majku Vinku ostavili smo u vedrom raspoloženju i razgledanju poklona, a Predrag i Jovan rekli su da je ovo za njih najlepši raspust.

 

 

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.