sreda, 15. jul 2020.

Kruševac
sreda
Bez padavina.
Bez padavina.
17°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 79%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Pomoć za porodicu Vinke Vasev

Pomoć za porodicu Vinke Vasev

Predsednik Saveta za socijalna pitanja Gradskog odbora Srpske napredne stranke Miomir Božilović  i aktivisti obišli su danas samohranu majku Vinku Vasev i njena dva sina u naselju Lazarica.

Skromnu ženu, samohranu majku Vinku Vasev upoznali smo u redu za obrok u narodnoj kuhinji. To je, kako nam je tada rekla, često i jedini obrok u toku dana za nju i njene sinove Predraga i Jovana. Ipak , i na tome zahvalna. Ova priča nije ostavila ravnodušnog predsednika Saveta za socijalna pitanja Gradskog odbora SNS-a Miomira Božilovića, koji je uvek pomagao kada je u prilici. Tako je i danas, iz ličnih sredstava obezbedio pakete  u garderobi i slatkišima i donirao novčanu pomoć za ovu tročlanu porodicu. Zahvaljujući se na poklonima Vinka Vasev je naglasila

U razgovoru sa majkom zadržali su se aktivisti SNS-a i predsednik Mesnog odbora naselja Lazarica Zoran Tomić, a Božilović je dodao da naše malo nekome znači mnogo, ali i podsticaj da svako ko je u prilici pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Majku Vinku ostavili smo u vedrom raspoloženju i razgledanju poklona, a Predrag i Jovan rekli su da je ovo za njih najlepši raspust.

 

 

Povezano