subota, 23. oktobar 2021.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vetra: 2 m/s J
 

Nova rampa za invalidna lica i prilaz Dijagnostičkom centru Kruševac

Nova rampa za invalidna lica i prilaz Dijagnostičkom centru Kruševac

Nova rampa za invalidna lica i prilaz Dijagnostičkom centru Kruševac, presecanjem vrpce i davanjem na korišćenje sugrađanima od danas ima potpunu primenu, a urađena je  na inicijativu Saveta za komunalne delatnosti Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kruševac. 

Donator i izvođač radova bio  je Miomir Božilović i građevinska firma VLASINAC IGDA. Izgradnjom novog prilaza i rampe, pacijentima i zaposlenima biće omogućen lakši i bolji ulaz u  Dijagnostički centar, istakla je direktorka Doma zdravlja Kruševac Marina Kostić zahvalivši se donatoru.

Kostić je ovom prilkom najavila da će se u narednom periodu,  u saradnji sa Gradskim odborom Srpske nspredne stranke, obezbediti sredstva i za druge lokacije u Opštoj bolnici i Domu zdravlja gde se proceni da je neophodno uraditi adekvatne  prilaze ka  određenim zdravstvenim službama.

Ovom događaju prisustvovala je direktorka kruševačke  Opšte bolnice Vesna Stević Gajić, narodna poslanica Dragana Barišić, predstavnici upravnog odbora ovih zdravstvenih institucija i zdravstveni radnici.

Povezano