utorak, 19. februar 2019.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
-1°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 76%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

Porodična Firma Aroma 1990 Kruševac DOO – jedna od najuspešnijih u regionu

Porodična Firma Aroma 1990 Kruševac DOO – jedna od najuspešnijih u regionu

Porodična Firma Aroma 1990 Kruševac DOO  prva  je privatna firma u Srbiji koja je pokrenula proizvodnju mirisa za potrebe kozmetičko – sapunske i deterdžentske industrije, kao i proizvodnju prehrambenih aroma i boja za potrebe prehrambene industrije. Deceniju kasnije širi delatnost i danas je jedna od najuspešnijih u ovom regionu.

Svaki proizvod je standardizovan, redovno se kontrolišu sve komponente kako u sopstevnim, tako i laboratorijama Zavoda za javno zdravlje. Od  2000.  godine preduzeće nastavlja da se širi u pravcu proizvodnje desertnih preliva, kečapa, tople čokolade, začina, jodiranja i pakovanja kuhinjske soli, prehrambenih aroma i boja za kućnu upotrebu, nadeva za pekarstvo i poslastičarstvo, a od 2013.  uvećava program  uz dominantnu aktivnost na proizvodnji desertnih preliva, tople čokolade, kečapa, nadeva za pekarstvo i poslastičarstvo, prehrambenih  aroma i boja za kućnu upotrebu i  instant proizvoda od kafe.

Brojna priznanja i plakete govore o uspesima firme, a tu su i učešća na donatorskim i humanitarnim manifestacijama. \

]Saradnja sa Privrednom komorom je na visokom nivou, a naredno predstavljanje  Aroma 1990 Kruševac DOO imaće na sajmu u Mostaru, potom slede i međunarodna predstavljanja.

 

Povezano