četvrtak, 24. januar 2019.

Kruševac
četvrtak
Sneg.
Sneg.
1°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 3 m/s Z
 

Projekat „Da nas bude više“: Petočlana porodica Pavlović

Projekat „Da nas bude više“: Petočlana porodica Pavlović

U sklopu projekta koji Televizija Kruševac realizuje uz podršku Grada Kruševca „Da nas bude više“ upoznajemo porodicu Pavlović koja ima troje dece, dvanaestogodišnjeg sina Meteju i dvoipogodišnje bliznakinje Lenu i Laru.

Recept za uspeh je dobra organizacija, svaki slobodan trenutak provode zajedno, a komšijama i prijateljima – žele dvostruku radost koja je njih iznenadila, dolaskom na svet jednojajčanih bliznakinja.

Petočlana porodica Pavlović iz Kruševca, Dragana i Predrag, sa sinom Matejem i dvoipogodišnjim bliznakinjama Lenom i Larom, popodne provode u šetnji Kompleksom Bagdala. Mateja je učenik Osnovne škole Nada Popović, želi da postane arhitekta, raduje se sestrama „koje su mnogo slatke“ i pomaže da ujutru na vreme stignu u vrtić.

Roditelji, su u braku 12 godina, rade naporno „jer su obaveze velike“ ali je radost u višečlanoj Porodici – dominantna. Dragana je diplomirani pravnik, na doktorskim studijama i neprestanom usavršavanju – jer se primerom „najbolje vaspitava“.

Takav primer je ponela iz sopstvene porodice, u kojoj su prave vrednosti negovane do odnosa poverenja koji se u Domu Pavlovića – primenjuje.

Dragana je borac za rodnu ravnopravnost i prava žena u društvu, i sama radi veoma odgovorne poslove koji su uglavnom vezani za „jači pol – pilote i inženjere“ – direktorka je aerodroma „Rosulje“, i njeni prvi saradnici su – muškarci.

Uz pohvale Gradu i Televiziji Kruševac – koji projektom „Da nas bude više“ – pružaju pravu podršku porodičnom, Dragana je mišljenja da dobra organizacija i puno uzajamne ljubavi – jesu recept za zadovoljnu  majku koja je stub kuće, lepo vaspitanu decu koja imaju budućnost – za uspešnu i zdravu srpsku porodicu.

Povezano