četvrtak, 24. januar 2019.

Kruševac
četvrtak
Sneg.
Sneg.
1°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 3 m/s Z
 

Redovna konferencija za novinare Gradskog odbora SNS-a

Redovna konferencija za novinare Gradskog odbora SNS-a

Ulaganjem u infrastrukturu, Grad Kruševac stvorio je povoljnu poslovnu klimu za privlačenje kako domaćih tako i stranih investitora, a rezultat toga je revitalizacija privrede u našem kraju, rečeno je na redovnoj konferenciji za novinare Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kruševcu.

Svedoci smo da je Kruševac zalaganjem svih struktura uspeo da privuče investitore ali i da zadobije poverenje Vlade Srbije od koje imamo obećanja da će i u narednom periodu dobijati bezuslovnu podršku, rekao je potredsednik GO SNS Predrag Vukićević. On je govorio o rezultatima naše privrede,  strukturi spoljnotrgovinske razmene u Rasionskom okrugu i Kruševcu gde je povećanje čak 52 odsto i ilustrovao pad nezaposlenosti za 9 odsto u poslednjih godinu dana. Sa aspekta direktora Privredne komore Rasinsklog okruga i potpredsednika Gradskog odbora SNS-a Vukićević je istakao velike izvozne potencijale u budućnosti i učešće ovdašnjih privrednika na Čajna smart ekspo u Budimpešti. \

Na konferenciji je najavljeno da će 14. juna fabriku Kromberg i Šubert svečano otvoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Povezano