nedelja, 25. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Javni čas preduzetništva u Medicinskoj školi

Javni čas preduzetništva u Medicinskoj školi

Na početku ove školske godine, maturanti su se susreli sa novim predmetom. Preduzetništvo je uvedeno kao predmet u  srednjim školama kao deo dualnog obrazovanja.

Kako bi predstavili poslovne ideje i proizvode do kojih su došli tokom časova novog predmeta, u Medicinskoj školi održan je javni čas preduzetništva.

Mnogim maturantima iz srednjih škola koje nisu usko povezane sa ekonomijom, na početku školske godine nije bilo baš najjasnije zbog čega su dobili preduzetništvo kao novi predmet. Maturanti Medicinske škole priznaju da su mislili da im nije potrebno da uče još i preduzetništvo. Ipak, tokom školske godine, mnogi od njih su promenili mišljenje. Učenici završne godine Medicinske škole, Ivana Đorđević i Dušan Jeremić kažu da su na časovima preduzetništva naučili puno toga.

Kako bi predstavili poslovne ideje i proizvode do kojih su došli tokom časova, u amfiteatru Medicinske škole održan je javni čas preduzetništva. Maturantkinja Ivana Đorđević kaže da je bilo teško jer brojne poslovne ideje i proizvodi već postoje.

Profesorka preduzetništva u Medicinskoj školi, Marija Urošević kaže da je ovaj predmet važan za školovanje, ali ističe da je važniji za život.

Preduzetništvo je deo dualnog obrazovanja. To je deo sistema srednjeg obrazovanja i vaspitanja u kome se kroz teorijsku nastavu i vežbe u školi i učenje kroz rad kod poslodavca, stiču, usavršavaju i izgrađuju znanja, veštine i sposobnosti i stavovi.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.