četvrtak, 24. januar 2019.

Kruševac
četvrtak
Sneg.
Sneg.
1°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 3 m/s Z
 

Socijalno ekonomski savet Srbije održao sednicu sa predstavnicima kruševačkog Saveta

Socijalno ekonomski savet Srbije održao sednicu sa predstavnicima kruševačkog Saveta

Socijalno ekonomski savet Republike Srbije održao je u Trajal Korporaciji sednicu sa predstavnicima  Socijalno ekonomskog saveta Grada Kruševca.

Ovo je prvi put da je republički Socijalno ekonoski savet održao sednicu na lokalu, a cilj je da se posle Kruševca formiraju Socijalno ekonomski saveti i u drugim lokalnim sredinama.

Nakon sednice republičkog i lokalnog Socijalno ekonomskog saveta direktor Aerodroma Nikola Tesla, Saša Vlaisavljević i direktorka Aerodroma Rosulje Dragana Pavlović, potpisali su Protokol o saradnji. Cilj potpisanog Protokola je da se Aerodrom Rosulje osposobi za saobraćaj, kao i da se omogući njegov održiv razvoj.

Sednici Socijalno ekonoskog saveta prisustvovali su ministri za rad, Zoran Đorđević, za lokalnu samoupravu Branko Ružić, za zaštitu životne sredine Goran Trivan, gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović sa saradnicima, predsednavajući Socijalno ekonomskog saveta i direktor Trajal Korporacije Miloš Nenezić, predsednik Unije poslodavaca Nebojša Atanacković, predsednici Samostalnog i sindikata Nezavisnost, Ljubiša Orbović i Zoran Stojiljković, kao i  predsednik Regionalne privredne komore Kruševac Predrag Vukićević.

Povezano