četvrtak, 24. januar 2019.

Kruševac
četvrtak
Naleti vetra.
Naleti vetra.
0°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 79%
Brzina vetra: 6 m/s SZ
 

Počelo jubilarno Kulturno leto Ribarske Banje

Počelo jubilarno Kulturno leto Ribarske Banje

U Ribarskoj Banji je otvorena tradicionalna manifestacija Kulturno leto, koja će narednih meseci gostima ponuditi bogat kulturno-umetnički program, kao i prateće sportske sadržaje.

Ni ovog leta Ribarskoj Banji neće nedostajati kulturno-umetnički programi i atraktivne sportske manifestacije. Navikli su već posetioci na ovakve sadržaje zahvaljujući prestižnoj manifestaciji, koju je sinoć – u prisustvu brojnih predstavnika Grada – svečano otvorila gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović.

Direktor Specijalne bolnice Ribarska Banja dr Dušan Šokorac podseća da se manifestacija ove godine održava po 15. put, pa goste u skladu sa jubilejom očekuju još bogatiji i sadržajniji programi, sa već poznatim opredeljenjem da Ribarska Banja nije samo mesto fizikalnih tretmana i fizičkog oporavka – dakle lek za telo, već i dešavanja koja isceljuju i oplemenjuju i dušu. Upravo to i čini tradiciju Kultnurnog leta koje traje već deceniju i po…

Dr Šokorac podseća da je u toku i završna faza izgradnje Sportsko rekreativnog centra na Samaru, pa će se deo programa uskoro preneti i na taj prostor.

Kada su smeštajni kapaciteti u pitanju, od dr Šokorca smo saznali da je popunjenost Banje odlična, sa rezervacijama praktično do kraja oktobra.

Povezano