utorak, 10. decembar 2019.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
5°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 99%
Brzina vetra: 0 m/s ZJZ
 

Predsednik Vučić posetio porodicu Krstić, Dejana i Draganu, radnike u fabrici Kromberg i Šubert

Predsednik Vučić posetio porodicu Krstić, Dejana i Draganu, radnike u fabrici Kromberg i Šubert

Pre svečanog otvaranja novog pogona nemačke kompanije Kromberg i Šubert, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je posetio porodicu Krstić, mladi bračni par Dejana i Draganu, koji već rade u toj fabrici. Krstići su rekli da su zadovoljni poslodavcem, kao i da su u fabrici zaposleni od januara ove godine gde su primljeni preko konkursa.

Krstići su predsednika Vučića dočekali u dvorištu porodične kuće, u kojoj žive sa trogodišnjom ćerkom Dunjom, roditeljima i dedom, sa pogačom i solju, poželeli mu dobrodošlicu i rekli da im je velika čast što ih je posetio. Očekuju i prinovu – na putu je i dečak, pa Krstići ističu da u tom smislu imaju maksimalnu podršku i razumevanje poslodavca.

Dejan, koji je po zanimanju strukovni inženjer zaštite životne sredine, kaže da je imao sreću da se zaposli u fabrici koja stavlja radnika na prvo mesto i u kojoj se cene trud i rad, a međuljudski odnosi su na visokom nivou.

Prokomentarisao je to i predsednik Vučić, rekavši kako su za vlasnike osim diplome važni rad i marljivost.

Predsednik je porazgovarao i sa Dejanovim dedom, koji se u Kruševac doselio sa Kosova.

Predsednik Vučić je rekao kako je dobio podatke da Kruševac sada nije u deficitu, a Dejan i Dragana su mu zahvalili na tome što je posetio njihovo domaćinstvo, ali i što dovodi velike investitore u grad.

Zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, u poseti porodici Kristić bio je i direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav Gašić.

Povezano