utorak, 22. januar 2019.

Kruševac
utorak
Naleti vetra.
Naleti vetra.
1°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 89%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

KROMBERG & SCHUBERT u Kruševcu organizovao „Otvorena vrata“ za decu zaposlenih

KROMBERG & SCHUBERT u Kruševcu organizovao „Otvorena vrata“ za decu zaposlenih

Kompanija KROMBERG & SCHUBERT, u kojojtrenutnoradi 690 žitelja iz Kruševca i okoline, organizovala je „Otvorena vrata“ – druženje za decu svojih zaposlenih.

Ovo je bila jedna od mnogih, ali sigurno i najdraža motivaciona aktivnost kojom kompanija nastoji da svoje zaposlene čini zadovoljnim, nasmejanim i ponosnim. Dva dana vrata kompanije bila su otvorena za preko 200 dece koja su zajedno sa svojim roditeljima posetila proizvodni pogon fabrike.

 

Dragi mališani imali su prilike da se upoznaju sa novim drugarima i da u prijatnoj atmosferi prošetaju pored mašina i proizvodnih tabli na kojima svakodnevno vredno rade njihove mame i tate. Dečija graja je kao najprijatnija muzika, ispunila proizvodnu halu, a mališani i njihovi roditelji nisu mogli da sakriju osmehe.

Radoznali mališani uporno su postavljali pitanja i činilo se da baš sve žele da znaju.

2

Najmlađi gosti su mogli da se upoznaju sa sredstvima koja pomažu u radu njihovim roditeljima.

3

“Vozić“ zadostavumaterijala bio je jednaod najvećihatrakcija.

4

Nakon druženja u pogonu, najmlađi ali i najdražigosti do sada, osvežili su se uz slatkiše isokiće u kantini komapnije.

5

Da bi ostalo sećanje na barem delić predivne atmosfere, mališani su zamoljeni da svojim crtežima pomognu kompaniji da ukrasi prostor za rad i odmor. Mladi umetnici bili su više negovoljni da svoju inspiraciju koju su pronašli u proizvodnom pogonu, mašinama i logotipu kompanije prenesu na papir, a omiljene teme zacrtanje bile su i kućice, drveće, životinje…

6

Na kraju posete, sva deca ispraćena su uz osmehe i balone sa logotipom kompanije u rukama koji će ih podsećati na ovu posetu i druženje.

77

8

9

 

Povezano