petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Osnovci iz nemačkog grada Štegon u poseti Kruševcu i školi „Vuk Karadžić“

Osnovci iz nemačkog grada Štegon u poseti Kruševcu i školi „Vuk Karadžić“

Trinaestoro učenika geografske sekcije srednje škole iz nemačkog grada Štegen, u blizini Frajburga, i njihovo dvoje nastavnika u poseti su Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ i Gradu Kruševcu. 

Poseta se realizuje u okviru projekta koji je podržan od strane Razvojne agencije Srbije, a mladi gosti iz Nemačke danas su posetili zgradu Gradske uprave.

U ime Gradske uprave, grupu nemačkih srednjoškolaca i njihove nastavnike, pozdravila je i poželela im dobrodošlicu pomoćnica gradonačelnika za društvene delatnosti Jelena Milanović.  Srednjoškolci iz nemačkog grada Štegena su u trodnevnoj poseti Osnovnoj školi Vuk Karadžić i Udruženju Razvojni centar Srbije. Poseta se realizuje u okviru projekta koji je podržan od strane Razvojne agencije Srbije, a tokom boravka u našem gradu, mladi gosti iz Nemačke upoznaće se sa kulturno-istorijskim znamenitostima Kruševca.

Prenoseći utiske o gostima iz Nemačke, direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“, Dragomir Aleksić kaže da su vidno iznenađeni dočekom i našim gostoprimstvom.

Nastavnik mladih gostiju iz Nemačke, Stefan Grabisna kaže da su impresionirani našim gradom. Sviđa mu se Osnovna škola „Vuk Karadžić“ i ljubaznost domaćina.

=Divni ljudi se ovde brinu o nama. Osećamo se kao kod kuće. Takođe, uživali smo u gradskom muzeju gde je prikazana vaša bogata istorija. Upoznati smo i sa vašim bogatim umetničkim nasleđem. Zaista smo impresionirani sa onim što vidimo u Kruševcu.“

Od svih gradova na Balkanu, gosti iz Nemačke izabrali su da posete samo Kruševac, a posle boravka u našem gradu, odlaze u Istanbul.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.