četvrtak, 24. januar 2019.

Kruševac
četvrtak
Sneg.
Sneg.
1°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 3 m/s Z
 

Uskoro završetak dva kružna toka na ulazu u Kruševac iz pravca Dedine

Uskoro završetak dva kružna toka na ulazu u Kruševac iz pravca Dedine

Za desetak dana očekuje se završetak izgradnje dva kružna toka na ulazu u Kruševac iz pravca Dedine. Vrednost radova je 77 miliona dinara.

Reč je o kružnom toku na raskrsnici Savske ulice i Istočne obilaznice, kao i na raskrsnici Jug Bodanove i Balkanske ulice u Kruševcu.

U toku su pripremni radovi za asfaltiranje saznajemo od šefa gradilišta Dejana Cvetanovića. Prema njegovim rečima u planu je da se urade i trotoari u širini od dva metra oko kružnih tokova. Rok za završetak radova produžen je do kraja meseca zbog otežanih uslova za rad i dozvoljenog saobraćaja u Savskoj ulici. Naime, da bi se smanjile gužve u saobraćaju, uprkos tome što usporavaju radove, Savskom ulicom omogućena je vožnja uz povremenu obustavu.

U sklopu ove investicije je i presvlačenje asfalta i izgradnja ivičnjaka kod Istočne obilaznice, kao i produžetak ulične rasvete do skretanja za nekadašnju hemijsku industriju „Župa.

U planu je i  izgradnja kružnog toka u Parunovcu u blizini mosta na Rasini. Radove izvodi „Kruševacput“, a investitori su „Putevi Srbije“ u saradnji sa gradom Kruševcom.

Povezano