petak, 21. januar 2022.

Kruševac
petak
Oblačno.
Oblačno.
0°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 96%
Brzina vetra: 2 m/s S
 

Promocija Javnog poziva za privlačenje direktnih investicija u Gradskoj upravi Kruševac

Promocija Javnog poziva za privlačenje direktnih investicija u Gradskoj upravi Kruševac

U organizaciji Agencije za regionalni razvoj Rasinskog okruga , suorganizatora Gradske uprave i Kluba privrednika,u sali Gradske uprave  promociju „Javnog poziva za privlačenje direktnih investicija“ koje raspisalo Ministrstvo privrede, privrednicima grada i  Rasinskog okruga,održali su predstavnici Razvojne agencije Srbije.

„Javni poziv za privlačenje direktnih investicija“ koje raspisalo Ministrstvo privrede, otvoren je do utroška sredstava, a namenjen je za privredna društva koja investicionom projektu zapošljavaju do 100 novih zaposlenih. Cilj je da se privrednici upoznaju sa pogodnostima i benefitima koje mogu dobiti kao investitori, istakla je iz Razvojne agencije Srbije Natalija Terzić.

Sredstva su namenjena za obavljanje nove poslovne delatnosti , proširenje postojećih kapaciteta proizvodnje na nove prozivodne procese u: proizvodnom, sektoru usluga međunarodne trgovine.Sastanku je prisustvovala i gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović.

Sastanak je realizovan u organizaciji Agencije za regionalni razvoj Rasinskog okruga a  suorganizatori su Gradska uprava i Kluba privrednika.

Povezano