nedelja, 25. jul 2021.

Kruševac
nedelja
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
26°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 54%
Brzina vetra: 0 m/s J
 

Promocija obuke za rad na računarima za žene u Jasici i Čitluku

Promocija obuke za rad na  računarima za žene u Jasici i Čitluku

Povodom promovisanja, javnog poziva koji je Grad Kruševac raspisao za žene sa seoskog područja za pohađanje osnovne obuke za rad na računaru i obuke za pisanje poslovnog plana, članovi tima za realizaciju,obišli su sela Jasiku i Čitluk. Konkurs je otvoren do četvrtka, 25. oktobra, a prijave se predaju u mesnoj zajednici ili kancelariji broj 31 Gradske uprave.

Kako bi što bolje upoznale sa mogućnostima koje pruža projekat „Uključi se, iskoristi šansu – novim znanjima i veštinama do boljeg života sa ruralnog područja Grada Kruševca“ predsednica Mesnog odbora MZ Jasika.  Danijela Sredojević sazvala je skup žena.

Pored osnaživanja žena za sticanjem novog, kao i utvrđivanja već postojećeg znanja, cilji  jeste da se što veći broj njih uključi, istakao je između ostalog, koordinator projekta, Zoran Tomić.

-Predavači  će biti sertifikovani treneri Agencije za regionalni razvoj u Kruševcu, koja je i saradnik na projektu, ističe Sonja Jevremović iz Agencije.

Nakon Jasike, predstavnici tima za realizaciju projekta obići će i mesne zajednice Čitluk, Velike Kupce i Veliki Šiljegovac.

Konkurs je otvoren do četvrtka, 25. oktobra, a prijave se predaju u mesnoj zajednici ili kancelariji broj 31 Gradske uprave.

 

Povezano