ponedeljak, 27. januar 2020.

Kruševac
ponedeljak
Oblačno.
Oblačno.
2°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Uključi se, iskoristi šansu – novim znanjima i veštinama do boljeg života

Uključi se, iskoristi šansu – novim znanjima i veštinama do boljeg života

Grad Kruševac i Savet za rodnu ravnopravnost Skupštine grada, realizuju projekat Uključi se, iskoristi šansu – novim znanjima i veštinama do boljeg života, sa ruralnog područja Grada Kruševca. Prva faza projekta obuhvata obuku žena iz osnova rada na računaru i pisanje biznis plana, dok će u drugoj fazi biti izabrana najuspešnija preduzetnica. 

Prva faza projekta počela je polovinom prošlog meseca, kada je otvoren poziv za žene sa ruralnog područja da se prijave za obuku iz osnova rada računara, kao i pisanje biznis plama. Trenutno se obuka realizuje po grupama iobuhvata 172 žene.

Sva potrebna dokumentacija ( formulari, uslovi konkursa i drugo) nalaze se na Sajtu gradske uprave, i potrebno ih je poslati do 14. decembra, do kada je konkuts i otvoren. Izabrana komisija će pregledati prijave i nakon toga objaviti pobednice u sve tri pomenute kategorije. Pored podele sertifikata, na završnici projekta biće ueučene nagrade i promovisane pristigle prijave. Interesovanje žena je, očekivano veliko.

Završnica projekta planirana je za drugu polovinu decembra.

Povezano