nedelja, 24. februar 2019.

Kruševac
nedelja
Bez padavina.
Bez padavina.
-6°C
Trenutni pritisak: 1040 mb
Vlažnost: 73%
Brzina vetra: 2 m/s J
 

„Južni vetar“ ponovo u bioskopu Kruševac, sa popularnom cenom ulaznice

„Južni vetar“ ponovo u bioskopu Kruševac, sa popularnom cenom ulaznice

Domaći film “Južni vetar” reditelja Miloša Avramovića je nakon mnogo godina vratio publiku u bioskope. Od večeras je ponovo na repertoaru bioskopa Kruševac, sa popularnom cenom ulaznice, a tim povodom su se oglasile i producentske kuće koje stoje iza ovog uspešnog ostvarenja.

„Sa velikim zadovoljstvom i ponosom možemo da se pohvalimo da je za mesec dana film “Južni vetar” videlo više od 600.000 ljudi, kako u Srbiji i regionu, tako i u Evropi, ali i u Americi i Kanadi. Istovremeno, autorska i glumačka ekipa osvojila je brojne festivalske nagrade, a ekipu filma publika je u svakom gradu dočekivala punog srca, i sa gromoglasnim ovacijama nakon projekcije“ – kaže se u saopštenju producentskih kuća koje stoje iza filma Miloša Avramovića, koji je oborio sve rekorde gledanosti.

“Južni vetar”  je nakon mnogo godina vratio publiku u bioskope i upravo je ovo činjenica na koju smo najviše ponosni. Negovanje kulture gledanja filmova u bioskopskim dvoranama, u kojima se jedino može doživeti svalepota i talenat svih onih koji film stvaraju, jedna je od primarnih vrednosti za koje se zalaže cela ekipa koja stoji iza “Južnog vetra” – stoji dalje u saopštenju.

Film je publika u Kruševcu već mogla da vidi i sve vreme prikazivanja sala bioskopa Kruševac je bila puna. Za one koji ga još nisu videli, „Južni vetar“ je od večeras do srede, 28. novembra, ponovo na repertoaru bioskopa Kruševac, a u cilju zajedničke borbe protiv ilgealne distribucije i poraterije, producenti su odlučili da se film u svim bioskopima u Srbiji prikazuje po ceni ulaznice od 150 dinara. Tako će biti i u našem gradu.

Na kraju, celokupna ekipa “Južnog vetra” se još jednom zahvalila svojoj publici, „svima onima koji su film gledali jednom ili više puta, kao i onima koji i dalje čekaju u redu za karte“.

Povezano