ponedeljak, 24. jun 2019.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
26°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 59%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Novogodišnji popusti u Domu zdravlja „Sloga medik“

Novogodišnji popusti u Domu zdravlja „Sloga medik“

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima Dom zdravlja „Sloga medik“ iz Kruševca do 10. januara 2019. godine odobrava popuste za određene preglede, kao i posebne pogodnosti za trudnice.

Kao društveno odgovorna firma, Dom zdravlja „Sloga medik“ tokom cele godine odobrava određene popuste i druge pogodnosti za svoje pacijenete. U susret predstojećim praznicima odlučili smo da odobrimo popuste od 20 procenata za određene vrste pregleda, istakla je pr ove zdravstvene ustanove doktorka Katarina Račić

-Uzeli smo učešće u nacionalnoj kampanji podizanja stope nataliteta, pa smo i za trudnice obezbedili određene pogodnosti, dodala je doktorka Račić.

Inače, poslovna 2018. godina za Dom zdravlja Sloga medik bila je uspešna, a pacijenti imaju poverenje u naše stručne timove.

Pored brojnih specijalističkih pregledam Dom zdravlja „Sloga medik“ brojnim promotivnim akijama učestvuje u obeležavanju svih datuma iz Kalendara zdravlja. Nabavkom najsavremenijeg sanitetskog vozila mogući su pregledi u stanu pacijenata, kao i prevoz do zdravstvenih ustanova u Kruševcu i u drugim gradovima.

Povezano