petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Projekat „Da nas bude više“: Petočlana porodica Pavlović

Projekat „Da nas bude više“: Petočlana porodica Pavlović

U sklopu projekta koji Televizija Kruševac realizuje uz podršku Grada Kruševca „Da nas bude više“ upoznajemo porodicu Pavlović koja ima troje dece, dvanaestogodišnjeg sina Meteju i dvoipogodišnje bliznakinje Lenu i Laru.

Recept za uspeh je dobra organizacija, svaki slobodan trenutak provode zajedno, a komšijama i prijateljima – žele dvostruku radost koja je njih iznenadila, dolaskom na svet jednojajčanih bliznakinja.

Petočlana porodica Pavlović iz Kruševca, Dragana i Predrag, sa sinom Matejem i dvoipogodišnjim bliznakinjama Lenom i Larom, popodne provode u šetnji Kompleksom Bagdala. Mateja je učenik Osnovne škole Nada Popović, želi da postane arhitekta, raduje se sestrama „koje su mnogo slatke“ i pomaže da ujutru na vreme stignu u vrtić.

Roditelji, su u braku 12 godina, rade naporno „jer su obaveze velike“ ali je radost u višečlanoj Porodici – dominantna. Dragana je diplomirani pravnik, na doktorskim studijama i neprestanom usavršavanju – jer se primerom „najbolje vaspitava“.

Takav primer je ponela iz sopstvene porodice, u kojoj su prave vrednosti negovane do odnosa poverenja koji se u Domu Pavlovića – primenjuje.

Dragana je borac za rodnu ravnopravnost i prava žena u društvu, i sama radi veoma odgovorne poslove koji su uglavnom vezani za „jači pol – pilote i inženjere“ – direktorka je aerodroma „Rosulje“, i njeni prvi saradnici su – muškarci.

Uz pohvale Gradu i Televiziji Kruševac – koji projektom „Da nas bude više“ – pružaju pravu podršku porodičnom, Dragana je mišljenja da dobra organizacija i puno uzajamne ljubavi – jesu recept za zadovoljnu  majku koja je stub kuće, lepo vaspitanu decu koja imaju budućnost – za uspešnu i zdravu srpsku porodicu.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.