ponedeljak, 13. maj 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Premijera u Kruševačkom pozorištu: „I svaki put kao da je prvi“

Premijera u Kruševačkom pozorištu: „I svaki put kao da je prvi“

U Kruševačkom pozorištu sutra će u 20 sati premijerno biti izvedena predstava „I svaki put kao da je prvi“, prema tekstovima Bore Stankovića, u režiji Jovane Tomić. Koprodukciju potpisuju Kruševačko pozorište i Art tema, a prva repriza je 21. decembra – najavljeno je na konferenciji za novinare.

Predstava „I svaki put kao da je prvi“ – na duhovit, dirljiv i iskren način govori o kompleksnim muško – ženskim odnosima, povlačeći paralelu žena s početka dvadesetog veka i današnjih, aktuelnih problema. Stilizovan scenski pokret, taktilna muzika i sveden, sofisticiran kostim imaju za cilj da dočaraju potisnutu strast, raskorak između čulnog i zdravorazumskog u kom se svi likovi nalaze, rastrzanost između želja i mogućnosti, očekivanja i realinosti. Komad je rađen po motivima dela Bore Stankovića, adaptaciju je uradio Dimitrije Kokanov, a režiju Jovana Tomić. Koprodukciju potpisuju Kruševačko pozorište i Art tema.

Najavljujući kruševačku premijeru, upravnik Kruševačkog pozorišta Branislav Nedić je podsetio da je ova predstava izvedena u okviru ovogodišnjih „Bucinih dana“ u Aleksandrovcu.

Jedna od uloga poverena je prvakinji drame Srpskog narodnog pozorišta Gordani Đurđević Dimić, koja je na konferenciji za novinare izrazila zadovoljstvo radom na predstavi sa mladim glumcima, ali i boravkom u Kruševcu i saradnji sa našim pozorištem.

U predstavi igraju i Biljana Nikolić, Dejan Tončić i Nikola Rakić.

Predstava „I svaki put kao da je prvi“ premijerno će biti izvedena sutra u 20 časova u Kruševačkom pozorištu, a prva repriza je 21. decembra.

Takođe, na konferenciji za novinare najavljene su još dve premijere do kraja ovog meseca – „Hronika palanačkog groblja“ i novogodišnja predstava.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.