utorak, 14. maj 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Fudbalski klub Trajal pojačao redove sa petoricom novih igrača

Fudbalski klub Trajal pojačao redove sa petoricom novih igrača

U toku prelaznog roka, Fudbalski klub Trajal pojačao je svoje redove sa petoricom novih igrača. Predstavljajući pojačanja, sportski direktor i kapiten Trajala Milan Gašić rekao je na konferenciji za novinare da u predstojeće pripreme za nastavak sezone ulaze sa maksimalnim ambicijama.

Nove nade Trajala su polušpic Mašić, zadnji vezni Cvetković, obojica iz ekipe Rtnja,  pozajmljeni štoper iz Napretka Radmanovac, štoper Milojević i na poziciji špica Milovanović koji je došao iz Jagodine.

Prozivka biće održana sutra u 12 sati na Trajalovom igralištu. Treniraće mesec dana u Kruševcu a potom ekipa 26. februara odlazi na nastavak priprema na Dojransko jezero.

Igračima koji su otišli iz kluba, Jovanoviću, Lisincu, Bujoviću, Majdevcu i Šljiviću, sportski direktor Gašić je poželo uspeh u daljoj karijeri. Gašić je izrazio očekivanje da će njegova ekipa osvojiti najmanje još jedan pehar na kraju prvenstva i da će se plasirati u viši rang takmičenja.

Inače, ukoliko se plasira u Prvu ligu Srbije, ekipa Trajala svrstaće se u malu grupu timova u Evropi koji su za tri sezone uspeli da pređu isto toliko nivoa takmičenja.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.