petak, 22. januar 2021.

Kruševac
petak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
11°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 60%
Brzina vetra: 1 m/s IJI
 

Kruševac: I druga žrtva teške saobraćajne nezgode – vozač „opel astre“ preminuo u bolnici

Kruševac: I druga žrtva teške saobraćajne nezgode – vozač „opel astre“ preminuo u bolnici

U Opštoj bolnici Kruševac preminuo je vozač „opel astre“ prištinske registracije, nakon što je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15.50 sati na severnoj zaobilaznici kod Makrešana jedan muškarac poginuo na licu mesta, a u kruševačkoj bolnici nalazi se jedno teško povređeno lice, nezvanično saznaje RTK.

Do nezgode je došlo kada je putničko vozilo koje se kretalo iz pravca Kraljeva marke opel astra sa prištinskom registarskom tablicom iz dosad neutvrđenog razloga prešlo u levu traku i direktno se sudarilo sa drugim putničkim vozilom, marke volvo beogradske registracije, koje se kretalo iz pravca Ćićevca. Na licu mesta je poginuo suvozač u prvom vozilu. Vozači oba vozila sa teškim povredama prebačeni na Odeljenje hirurgije Opšte bolnice Kruševac, gde je jedan od njih takođe podlegao povredama.

Uviđaj lica mesta vrše Saobraćajna policija Kruševac i nadležno tužilaštvo, a prethodno je intervenisala i Vatrogasno spasilačka jedinica Kruševac.

Ovo je, inače, prva saobraćajna nezgoda sa ljudskom žrtvom na tertoriji Grada Kruševca u ovoj godini. Od početka godine do danas, naime, u Kruševcu nije bilo poginulih lica u saobraćaju, podaci su Saveta za bezbednost saobraćaja grada Kruševca.

Autor: RTK (Radio Televizija Kruševac)

 

Povezano