nedelja, 17. januar 2021.

Kruševac
nedelja
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
-4°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 78%
Brzina vetra: 1 m/s ZSZ
 

Kineski sajam brendova u Budmipešti – ove godine onlajn

Kineski sajam brendova u Budmipešti – ove godine onlajn

Tradicionalni Kineski sajam brendova u Budimpešti ove godine održava se preko interneta. Sajam je počeo pre dva dana i trajaće do petka. Poslovni susreti se održavaju u digitalnom formatu preko veb platforme, a za poslovne skupove sa kineskim preduzećima prijavilo se 50 firmi iz Rasinskog okruga. 

Privredena komora Rasinskog upravnog okruga u saradnji sa partnerom, kineskom Centralnmom logističkom zonom u Budimpešti organizuje onlajn poslovne skupove u okviru „Kineskog sajma brendova“ koji je počeo 23. i trajaće do 27. novembra. Zbog pandemije virusa, ove godine sajam se održava u digitalnom formatu preko veb platforme. U ime Privredne komore okruga, Aleksandra Aleksić napminje da se u okviru Sajma brendova predstavlja 200 kineskih kompanija iz različitih privrednih grana.

Pored srpskih preduzeća na poslovnim skupovima učestvuju i brojne kompanije iz centralne i jugoistočne Evrope. Sajam je otvorio generalni direktor Biroa za trgovinski razvoj Ministarstva privrede Narodne republike Kine, Vu Đen Ping.

Povezano