petak, 17. maj 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Da li ste znali da je Kruševac postao centar svetskih dešavanja?

Da li ste znali da je Kruševac postao centar svetskih dešavanja?

„Zahvaljujući našoj sugrađanki, poznatoj umetnici i dizajnerki, Kostka Bojani, Kruševac posećuju ljudi iz svih krajeva sveta. Tako je nedavno, tačnije početkom juna meseca, naš grad posetila grupa studenata iz Vijetnama. Ovim povodom, kontaktirali smo Bojanu, kako bismo saznali nešto više o razlogu njihove posete.

Pored dizajna i svog brenda, Bojana je poznata širom sveta po svojim edukacijama. Kao osnivač potpuno novog pravca u Nail-designu, Ektreme Nail Forms, Bojana je trenutno najpoznatiji Internacionalni master edukator na svetu. Pre pandemije, Bojana je svoja predavanja održavala širom sveta, a sada „svet“ dolazi kod nje, tačnije u naš grad, koji je, zahvaljujuci Bojani, do sada ugostio studente iz Amerike, Brazila, Vijetnama, Australije i Evrope. Ali, šta je to u Bojaninom radu tolike drugacije da je odvaja od ostalih Nail designer-a? Zašto studenti širom sveta dolazi baš kod nje, sada, kada je nokatna industrija u najvećoj ekspanziji i postoji toliko akademija i predavanja na različitim jezicima širom sveta? Zar studentima nije jednostavnije da obuku potraže u svojoj zemlji, slušajući predavanje na maternjem jeziku?

U skladu sa ekspanzijom same Nail Industrije, smenjuju se različiti modni trendovi, dok su zahtevi klijenata sve komleksniji. Kako bi se ispratili modni trendovi, tekničari moraju naučiti nove tehnike dizajna i modeliranja. S obzirom da je Bojana, poslednjih 10 godina, osnivač svih novih trendova u Nail-dizajnu, upravo zbog toga studenti prelaze toliki put, i dolaze u nas grad da bi učili direktno od nje. Bojana je vlasnik 17 patenata, najpopularnijih ekstremnih formi, kao i osnivač potpuno nove tehnike u radu, pod imenom Casting (Kasting) tehnika. Ova tehnika je postavila apsolutni hit u svetskoj Nail industriji. Najpoznatiji umetnici i dizajneri potrazuju svoje termine za obrazovanje kod Bojane i do 2 godine unapred. Ovim tehnikom moguće je napraviti komletnu ekstenziju i dizajn, bez modela, tj. ruke. Kasting Tehnika pruža beskrajne mogućnosti, na ovaj način, možete stvoriti sve što zamislite. Svako delo je različito i neponovljivo, jedinstveno.

Dobri tehničari za nokte su ti koji su svršeno rade tehničku obradu noktiju, ali kada je originalnost u pitanju, kopiraju tuđa dela ili inspiraciju traže od drugih. Sa druge strane, za tehniku kastinga, potrebna je kreativnost i inovativnost u radu.

Iz ovog razloga, Kasting tehnikom odvajamo umetnike od tehničara, i baš zato je ova tehnika vrlo popularna među Nail dizajnerima.

Ova mala umetnička dela na rukama, više podsećaju na muzejske eksponate nego na modni trend. Potrebno je puno iskustva, kreativnosti i tehničkih sposobnosti da bi se izradio ovakav jedan rad. Umetnici koji su ovlašćeni ovim tehničkim istraživanjem uveliko uspostavljaju među kolegama iz ove branše.“

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.